Monday, July 2, 2018

Assalamualaikum semua ... maaf ye umi dah lama x update blog.. sebulan sebelum bersalin hingga la baby iffat dah 9bulan baru berkesempatan untuk aktif blog semula... rasa sayang nak tinggalkan baby yg bru nak membesar...hihihi... okay2 now.. fokus pada ALPHA LIPID LIFELINE nah...

sedikit perkongsian dari umi... sejujurnya umi adalah ibu mngandung yang berisiko kerana berpenyakit kencing manis on insulin... jadi awal2 mengandung doc dah ingatkan ttg risiko kecacatan  yg sgt tinggi pada baby.. mungkin umi akan dapat baby TIMUN.. tangan dan kaki pendek.. tempurung kepala separuh, masalah buah pinggang.. dan macam2 lagi.. bila umi dengar semua risiko2 ni... dalam kepala umi cuma fikirkan satu benda sahaja.. ALPHA LIPID LIFELINE..!!!! Yes... alpha lipid lifeline sebagai salah satu cara dan usaha umi untuk memastikan baby iffat sihat sempurna selain doa pada Allah..!!!

ALHAMDULILLAH... SYUKUR3X YA ALAH... lahirnya baby iffat didunia ni dengan sangat sempurna.. tiada kecacatan.. dan baby iffat bebas dari diabetic... dan nak tau tak.. kulit baby iffat lembut mulus tauuuuu... sebab baby iffat baby ALPHA LIPID LIFELINE..!!!! syukur padaMu YA RABB..!!!





#SitiNurulIffat


                                                                   Harga Ahli : RM180.70
                                                                   Harga Bukan Ahli : RM 226.00
                                                                   Daftar Ahli : RM60.00

untuk maklumat lanjut boleh call @ whatsapp umi nah

0111 3344 005
najwa